Skip to main content

Toepassingen

FORABIT® Sealant is zeer goed toepasbaar bij de productie van prefab betonnen onderdelen van verdicht beton. Denk hierbij aan vloeren (vloerdelen), (voorzet)wanden, balkons,  trappen, kolommen, tribunes, sierelementen etc...

Het product is inzetbaar bij zowel handmatige processen als bij carrouselsystemen.

Woningbouw

Voor het tijdelijk afdichten van kieren in mallen bij de (serie)productie van prefab betonnen wanden, vloeren, kolommen en trappen is FORABIT® Sealant een uitstekende oplossing!

Utiliteitsbouw

Voor de utiliteitsbouw is FORABIT® Sealant uitermate geschikt voor het tijdelijk afdichten van kieren in mallen bij de (serie)productie van prefab betonnen wanden, vloeren, kolommen, trappen, balkons en tribunes.

Infra projecten

Voor het tijdelijk afdichten van kieren in mallen bij de (serie)productie van prefab betonnen wanden, vloeren en kolommen is FORABIT® Sealant een uitstekende oplossing!

Ornamenten

Ook bij de productie van unieke producten is FORABIT® Sealant uitermate geschikt voor het tijdelijk afdichten van kieren in 2-delige mallen.

Wij zijn ook opzoek naar nieuwe toepassingen en ontwikkelen onze producten graag zodat ze wellicht ook in uw situatie ingezet kunnen worden.

Benieuwd naar onze mogelijkheden voor uw toepassing? Wij horen graag van u!

Contactgegevens

SELLACQ-Holland Solutions B.V.
Morseweg 1
8503 AH Joure

0513-499 657

info@sellacq-holland.nl