Skip to main content

Over FORABIT®

FORABIT® is een merknaam van SELLACQ-Holland Solutions BV, een dochteronderneming van SELLACQ-Holland BV. Een familiebedrijf dat al ruim 25 jaar actief is in de handel van oa. grondstoffen voor kaarsen- en zeepmakersbenodigdheden. Het bedrijf is naast vaste toeleverancier van een zorgvuldig opgebouwde groep vaste klanten in de zorg, sierteelt en industrie altijd bezig met innovatie oplossingen voor het creëren van unieke Win-Win situaties.

Van een producent van prefab betonelementen kregen wij de vraag of wij een oplossing hadden voor het tijdelijk afdichten van kieren in grote betonmallen. Een uitgebreide zoektocht met verscheidende experimenten, testen in de praktijk en bezoeken bij talloze leveranciers leidde ons uiteindelijk tot een uitermate geschikte en unieke oplossing. Een vastberaden aanpak en het benutten van ons netwerk heeft zich inmiddels vertaald in een nieuw product van SELLACQ-Holland genaamd FORABIT® Sealant. Een tijdelijk afdichtingsmiddel met enkele unieke eigenschappen en bovendien een geheel milieuvriendelijk alternatief voor de bestaande afdichtingsoplossingen!

Over een Win-Win situatie gesproken...

Duurzaamheid

FORABIT® Sealant is een product op waterbasis en is siliconenvrij. Hierdoor blijven er na gebruik geen restanten van het product achter en is de impact op het milieu minimaal. Doordat er geen restanten van het afdichtmiddel achterblijven op de mal en of het beton behoren vervuilende werkzaamheden zoals het afslijpen van kitresten tot het verleden. Dit kan het ontstaan van fijnstof verhoudingsgewijs flink reduceren.

De productie van het afdichtmiddel geschiedt in een efficiënt en geoptimaliseerd proces met een door ons zelf ontwikkeld, energiezuinig (handmatig) productie- en afvulsysteem.

Missie en Visie

FORABIT® biedt een duurzame, besparende oplossing voor bedrijven die werken met reguliere afdichtmiddelen. Het is onze motivatie om zoveel mogelijk bedrijven vooruit te helpen met het verduurzamen en verbeteren van bedrijfsprocessen om zo een vruchtbare relatie op te bouwen voor de langere termijn.

Dit realiseren wij door onze onderscheidende manier van werken. Wij zijn een relatief klein bedrijf met een vast team en korte lijnen. Goede bereikbaarheid en mee denken zijn bij ons vanzelfsprekend. Ons productaanbod en onze service zijn op maat gemaakt en het is ook ons doel om als organisatie mee te groeien met onze klanten. Hierin blijven wij ons natuurlijk graag verder ontwikkelen.

Productieleider Strukton

Het gebruik van FORABIT® afdichtmiddel heeft ons tijdens de productie van cannelure voorzetwanden voor de Gaasperdammertunnel veel tijd en energie bespaard bij het verwijderen van hardnekkige kitresten

Meer weten over SELLACQ-Holland?

Contactgegevens

SELLACQ-Holland Solutions B.V.
Morseweg 1
8503 AH Joure

0513-499 657

info@sellacq-holland.nl